Idei de cadouri de Paste pentru copii

Idei de cadouri de Paste pentru copii

Sărbătorile Pascale sunt momentele potrivite pentru a oferi daruri celor mici. Pe lângă ouăle de ciocolată aduse de iepuraş, cei mici pot fi recompensați şi cu jocuri şi jucării distractive.

Cum această perioadă este una pe care de obicei o petrecem în familie sau alături de prietenii dragi şi jucăriile cadou oferite pot fi adaptate. Hai să descoperim care sunt cele mai potrivite daruri pentru Paște.

Jocuri de rol

Jucăriile de rol sunt interesante şi distractive, dar în același timp îi ajută pe cei mici să socializeze, să se exprime liber să îmbogăţească vocabularul şi să dea frâu liber imaginaţiei. Astfel de jocuri pot fi folosite de cei mici şi prietenii lor imaginari, sau de cei mici şi de părinți. Poți petrece momente minunate în compania piticului, acordându-i toată atenția după dejun pascal, descoperind farmecul jocului pe rol. Magazinul Cosuletulcujucarii.ro propune o varietate mare de soluții. Poţi selecta casa de păpuşi din lemn, setul fermă din lemn sau setul de ceai ori camionul multifuncțional. Ai numeroase variante, toate distingându-se prin calitate excepțională.

Jucării creative

Din lista de cadouri pentru Paște nu ar trebui să lipsească jucăriile creative. Acestea îi ţin activi pe pitici câtă vreme părinții se ocupă de primirea invitaţilor şi servirea mesei. Totuși jucăriile propuse de partenerul preferat, reușesc să îi țină preocupați pe pitici în orice moment. Pot fi utilizate în pauză dintre teme sau când primesc prietenii în vizită, pot fi utilizate cu orice ocazie. Principalele beneficii al jucăriilor recomandate sunt distracția şi dezvoltarea creativității. Ai seturi din hârtie din ar pot ieşi origami minunate, seturi creative sau puzzle-uri gigante. Ai numeroase opțiuni potrivite tuturor categoriilor de vârstă.

Jucării de construcție

Jucăriile de construcție sunt fascinante! Captivează atenția copiilor din primul an de viaţă şi pot fi utilizate cu aceeași plăcere până în adolescență. Sunt potrivite pentru fete şi băieţi, pentru părinți şi bunici. Aceste tipuri de jucării au un rol foarte important în dezvoltarea motricităţii şi a creativităţii. Fie că sunt selectate jucării de construcție de tip cuburi sau cele de tip seturi din lemn, distracţia este asigurată. Jucăriile din lemn sunt durabile, rezistente, disponibile sub o varietate mare de forme şi dimensiuni.  Cei ce aleg jucării de construcţie, din lemn pentru copii mai mari sau realizate din burete, pentru copii mai mici, primesc în schimb zâmbete! Bucuria piticului care o primește este la fel de mare!

Jocuri de societate

După vârsta de 5 ani jocurile de societate devin preferatele copiilor. Acestea tipuri de jocuri oferă posibilitatea familiei de a petrece timp de calitate împreună. Zarurile colorate, figurinele ce se mişcă pe tabla de joc şi dorința de a câştiga reușesc să păstrează atenția copiilor activă. Aceste tipuri de jocuri, pe lângă distracţia furnizată îi învață pe cei mici ce însemnă regulile, ce însemnă să îşi aştepte rândul, ce înseamnă să câştige dar şi să piardă. În categoria jocuri de petrecere sunt multe idei geniale de cadouri pentru prichindei!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!